Behandelingen

Permanente make-up / Ombre brows / Eye liner

Ombré powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make up voor wenkbrauwen. Bij Ombré powder brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft, maar ook heel zacht en natuurlijk oogt. Met deze techniek van permanente make-up voor wenkbrauwen wordt op een heel subtiele wijze gepigmenteerd met een PMU apparaat waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semi permanent. Dat houdt in dat u na gemiddeld 1,5 jaar uw wenkbrauwen een opfrisbehandeling moet geven om langer te genieten van perfecte brows.

OMBRE BROWS INCL. TOUCH-UP NA 6 WEKEN
TOUCH-UP BINNEN 1 JAAR (alleen voor bestaande klanten)
TOUCH-UP BINNEN 1,5 EN 2 JAAR (alleen voor bestaande klanten)

EYE-LINER (infra lash)
WING EYE-LINER


& PRIJZEN

€300,-
€120,-

€220,-


€245,-
€275,-


HUIDVERBETERING

Huidverbetering is het verbeteren van de huidstructuur en de huidconditie. Dit kan doormiddel van verschillende soorten behandelingen. Dit kan door middel van dermaplaning, bindweefsel- en cupping massage, fruitzuren, microdermabrasie en microneedling. Omdat ik het belangrijk vind om doelgericht te werken zal een behandeling voor huidverbetering altijd in overleg zijn. Samenwerken vind ik daarom erg belangrijk. Een "behandeling in overleg" is gemakkelijk in te plannen via mijn online agenda. Er wordt dan uitgebreid naar de huid gekeken en probeer ik door middel van een aantal vragen een duidelijk beeld te krijgen van jouw wensen en verwachtingen. Op basis van deze info komen we samen op een geschrikte behandeling.
We leren samen jouw huid kennen en zullen de huid samen naar een hoger level brengen.

LIFT-MASSAGE
combinatie van bindweefsel- en cupping massage
LIFT-MASSAGE - KUUR 
De kuur bestaat uit 6 behandelingen + 1 gratis

BDR - FRESH AND GLOW 
BDR - FOCUS SPECIAL TREATMENT 
BDR - CLEAR & FRESH
BDR - CLEAR & FRESH INTENSIVE 
BDR - BASIC SENSITIVE DERMA TREATMENT
BDR - CELL REPAIR
BDR - AGE CONTROLE SUPERIOR TREATMENT
MEE BEHANDELEN DECOLLETE

(meer info over deze behandelingen vind je in de online agenda bij beschrijving. De BDR behandelingen kunnen bestaan uit fruitzuren, microdermabrasie en/of microneedling. Weet je niet wat je moet kiezen, ga dan voor de "behandeling in overleg" bij deze behandeling kijken we samen naar de huid.)

SPOT REMOVER
verwijderd gemakkelijk steelwratjes, oppervlakkige adertjes, bloedblaasjes en pigment
DERMAPLANING
DERMAPLING + MICRONEEDLING
Dermapling is een behandeling waarbij dode huidcellen en donshaar op een milde manier wordt verwijderd. Hierbij word vooraf altijd eerst gebruik gemaakt van fruizuren voor een nog mooier resultaat.

BIOPULSE
BIOPULSE + MICRONEEDLING

BioPulse Therapy is een intensive behandeling dat snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid hersteld. 

€77,-

€237,50


€52,50
€58,-
€61,-
€79,-
€92,-
€92,-
€128,-
€15,-
v.a. €27,50

€79,-

€92,-

€85,-
€137,50

CLARINS PRO - AROMATIQUE

Sinds 1 April 2021 mag ik met vol enthousiasme werken met de PRO - Aromatique gezichtsbehandelingen van Clarins. Het exclusieve Franse schoonheidsverzorgingsmerk Clarins staat voor welzijn door natuurlijke ingrediënten. De Clarins-behandelingen zijn uitsluitend manueel. Wij gebruiken speciale aanbrengmethoden waarbij wij alleen met onze handen (en geen apparatuur) werken.

Tijdens de behandeling worden onder meer de 100% natuurlijke oliën van Clarins gebruikt, die zorgen voor een mooie huid, maar ook voor complete ontspanning.

Clarins gebruikt meer dan 250 planten in haar producten. Meer dan 80 onderzoekers werken in het eigen laboratorium in Parijs. Met experts op vele gebieden zoals dermatologen, biologen, maar ook botanisten, die het meest actieve deel van de plant selecteren op basis van strenge eisen en in de meest effectieve concentratie. Een echte salon ervaring, die niet alleen jou het totale zen gevoel geeft maar ook voor je huid. Deze ziet er na de PRO-Aromatique behandeling super gevoed, stralend en uitgerust uit.

CLARINS - PRO AROMATIQUE
De Clarins behandeling start altijd met een intake en huidanalyse. Hieruit wordt duidelijk waar we aan willen werken. De producten worden hier op aagepast.

€75,50

Losse applicaties

WENKBRAUWEN VERVEN EN
HARSEN/EPILEREN

WENKBRAUWEN HARSEN/EPILEREN
WENKBRAUWEN VERVEN
WIMPERS VERVEN
HARSEN BOVENLIP
HARSEN KIN/KAAKLIJN
Bovenstaande losse applicaties zijn in een behandeling bij te boeken voor een meerprijs van €5,50. In een behandeling ben je dus altijd voordeliger uit.

€30,00

€20,00
€12,50
€15,50
€12,50
€12,50